Producten

In de zandbak loert de griep

i

Toen wij kinderen waren verfden we het tapijt met papa’s dure olieverf en stopten we vuurwerk in de magnetron. Maar de wereld is gevaarlijk geworden. In de zandbak loert de griep.
Al vanaf de geboorte wordt men geplaatst in een opvoedingsproject van ouders en maatschappij: Onze westerse wereld is een broeikas geworden voor overbeschermde mensen, die niet kunnen lopen zonder valdempende tegels, die elk wiskundig probleem kunnen oplossen maar niet voor zichzelf kunnen opkomen. We zien regelaars en adviseurs die ons ontdoen van eigen keuzes.

Als ontwerpersduo willen wij weer verleiden tot het nemen van risico’s. We willen lachen over onze angsten en vieren dat we vallen. We willen keuzevrijheid en het recht op falen. We willen uitdagen, besmetten en bevrijden. Daarbij zetten we onze producten in als betekenisvehikels om op een humoristische manier de idiotie van de actualiteit te verbeelden.

Haarstuk en schaar

Haarstuk en schaar

Eenmalig te vernietigen.

Spiegel en hamer

Spiegel en hamer

Handleiding niet inbegrepen.

Olielamp

Olielamp

We vieren dat we vallen.

Kandelaar

Kandelaar

We lachen over onze angsten.

Etagere

Etagère

Vliegende ruzie.

Spitten

Spitten

Verveling baart ondeugd.

Poppenhoofden

Poppenhoofden

Advies: Behandelen.

Wij zijn Brekel & Strekel

Julia Leitmeyer, geboren in 1988 in Speyer, Duitsland.

Lieke Brekelmans, geboren in 1989 in Venray, Nederland.

We balanceren tussen een nuchtere probleemoplossende blik en de hartstochtelijke wil om onvoorwaardelijk te dromen. We beminnen de hilariteit van het alledaagse en houden van een gezonde dosis zelfspot. Julia's gedachten vliegen rond, lopen door gaan alle kanten op, Lieke stopt, ruimt op en concretiseert.

Neem contact met ons op!

Julia Leitmeyer
06-41043114

Lieke Brekelmans
06-55562047

info@brekelenstrekel.com

Ik zou graag de nieuwsbrief ontvangen